Видео поздрав

Џибони и Оливер со заедничка порака до македонските фанови!

"Ова е мојот пријател Оливер тој ќе ги поздрави женските, а мене ми остануваат машите... Значи, драги Македонки, драги Македонци дојдете на концерт во Арена на 4 март... Така е, бидете дел од нашата фамилија концертот ќе биде одличен. 50 години кариера на Оливер и 30 моја, па кога сето ќе се стави во четири часа тoa ќе биде чудо. Заедно ќе ни биде убаво и ќе пееме заедно", велат Оливер и Џибони.

Поврзани

Најнови вести

Коментари