Џеј-Зи и Бијонсе на најавена европска турнеа OTR II стадионска турнеја, која тргнува на 6 јуни!

За фановите од регионот најблискиот концерт е во Милано на 6 јуни 

Европскиот дел од турнеата ќе има концерти во Британија, Данска, Шветска, Холандија, Франција, Италија, Шпанија и Полска, вкупно во 15 града. После тоа караванот се сели во Северна Америка, каде што тој дел на турнеата ќе почне на 25 јули.

Картите во продажба ќе бидат пуштени официјлно на 19 март, но за корисниците на Сити кредит картици, сервисот Tidal и членовите на фан клубот Beyhive нешто порано на 14 март.

Летото 2014 Бијонсе и Џеј-Зи одржале шестнеделна турнеа по стадионите ширум северна Америка, со ON THE RUN турнејата. Финалните два концерта во Париз, послужиле како филм за снимање за HBO, кој е номиниран за награда Еми.

За фановите од балканскиот регион, најблискиот концерт е во Милано на 6 јуни, а продажба на карти започнува од 19 март.

Датуми на европскиот дел на турнеата OTR II:

Јуни 06 Cardiff, UK Principality Стадион Продажба на карти од 23.март
Јуни 09 Glasgow, UK Hampden Парк Продажба на карти од 23.мар
Јуни 13 Manchester, UK Etihad Стадион Продажба на карти од 23.мар
Јуни 15 London, UK London Стадион Продажба на карти од 23.мар
Јуни 19 Amsterdam, NL Amsterdam АренаПродажба на карти од 23.мар
Јуни 23 Copenhagen, DK Parken Стадион Продажба на карти од19.мар
Јуни 25 Stockholm, SW Friends Арена Продажба на карти од 23.март 28 28 Јуни Berlin, DE Olympiastadion Продажба на карти од19.мар
Јуни 30 Warsaw, PL Stadion Narodowy Продажба на карти од23. март
Јули 03 Cologne, DE RheinEnergieСтадион Продажба на карти од19.март
Јули 06 Milan, IT San Siro Продажба на карти од19.мар
Јули 08 Rome, IT Stadio Olimpico Продажба на карти од19.мар
Јули 1 Barcelona, ES Olympic Стадион Продажба на карти од19.март
Јули 14 Paris, FR Stade de France Продажба на карти од19.март
Јули 17 Nice, FR Allianz Riviera Продажба на карти од19.март

Поврзани

Најнови вести

Коментари