Кралски соби, балкони до џакузи, девет тематски ресторани, базени на сите справтови на хотелот кои се во рамки на балконот…

Фудбалерот Душко Тошиќ се труди на своите ќерки Ники и Атина, им овозможи најубаво патување по луксузни дестинавции, кога нема работни обврски.

Овој пат Душко ги однел во Бодрум -Турција каде што уплатил најлуксузно хотелско сместување.

Инаку, Тошиќ на својот Инстаграм објавил фотографи на која е означен хотелот во кој престојуваат, а од цената за сместување боли глава или 10.773 евра за десетдневно летување.

Дека ќерките се со него на одмор, покажала Атина, која на својот инстаграм објавила фотки од луксузното летувалиште…

Инаку, Јелена не е во “пакетот“ на овој аранжман, но затоа нејзините фанови очекуваат што има таа да каже…?!