Видео

Драма на концертот на Бритни! Манијак се качил на сцената

Додека Бритни Спирс пеела една од своите песни на сцената се качил фан, кој, за среќа, бил навреме совладан од обезбедувањето.

Всушност благодарение на експресната реакција на обезбедувањето, се поминало без последици. 

Бритни во прво време не забележала дека нешто се случува зад неа, но кога сфатила дека има проблем само прашала дали има пиштол. Концертот кусо бил прекинат, а Бритни била тргната од сцената. 

Погледнете:

Поврзани

Најнови вести

Коментари