Драгана Мирковиќ пеела на подиум преплавен со банкноти од 100 долара (фото)

- Концертот беше во тек, понесена од емоции во еден момент клекнав пред публиката, замижав и запеав. Кога ги отворив очите видов околу мене како конфети расфрлани долари – вели фолк ѕвездата.

Драгана ја продолжила овој викенд својата американска турнеа, со концерти во Ди Моин, во Сент Луис од кои на еден од концертите, подиумот и бил покриен со долари.

- Концертот беше во тек, понесена од емоции во еден момент клекнав пред публиката, замижав и запеав. Кога ги отворив очите видов околу мене  долари кои како конфети беа расфрлани на подот. Еден од гостите парите ги фрлил на бината, и морам да кажам дека за 35 години бавење со музика ова не ми се случило. Сум пеела на сцена покриена со цветови, но вакаво нешто никогаш не су доживеала – ја пренесува импресијата фолк пеачката.

Драгана Мирковиќ на турнеата низ Америка на концери оди со специјално опремен РВ возило во кое има комплетен апартман како оние кои користат Бијонсе, Ријана на своите турнеи.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари