Драгана лумпувала со Жан Клод ван Дам: Сликите го вжештиле Инстаграм... (видео/фото)

На Инстаграм е појавила снимка, а на неа е пеачката Драгана Мирковиќ, нејзиниот сопруг и една холивутска ѕвезда. Настанала во Австрија каде што глумецот поминал неколку дена дружејќи се со познатиот пар.

На снимката ни помалку ни повеќе со познатиот пар ужива Жан Клод ван Дам, акционене херој од деведесетите години со Силвер Сталоне...

... Арнолд Шварценегер и Брус Вилис кој беше омилен на Балканот и вистински гумечки цар.

Ван Дам, Драгана и Тони уживале во едн австриски клуб, а видео записот завршил на Инстаграм, каде што глумецот од дружењето го објавил на социјалните мрежи

Ѕвездата на акционите филмову на социјална мрежа на пеачката, а потоа и Драгана Мирковиќ се обратиле на нивните обожователи како и на сите оние кои ја гледале таа снимка.

"Таа е фолема ѕвезда на Балканот, пеачка и глумица", рекол Ван Дам, а таа додала:
"Овдека се најдобрите Жан Клод и друштвото, многу ве сакаме и бакнуваме".

Драгана потоа на Инстаграм објавила серија слики со холивутската ѕвезда која дополнително ја доловила атмосверата на дружбата.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари