После подолга музичка пауза Игор Митровиќ има нова песна. Станува збор за темата со наслов  “You”, која, како што вели Игор, верува дека ќе и се допадне на публиката.
Музика и продукцијата се со потписот на Бобан Апостолов – naBBoo, текстот е на Miceal O’Kane, додека излегува под капата на Nbbo Music Group – Аријан Демоли.
А ова е YouTube Lyric видеото за “You”:

Се надевам ќе Ви се допадне и ќе ми биде мило доколку песната/видеото си го најдат местото на Вашите портали и радио станици. 🙂
Однапред благодарам и останете со добро здравје!
Убав ден!