ФОТО:

Додека Аца Лукас се забавува со новата девојка, Соња се гушка со првата љубов

Разводот на Аца Лукас и Соња е главна тема на балканските медиуми со недели.

Разводот на Аца Лукас и Соња е главна тема на балканските медиуми со недели. По аферата дека Соња Вуксановиќ го изневерила пејачот Аца Лукас, тој не чекаше да помине време за веднаш на сите да им покаже дека и тој си играл на страна, па инстантно ја покажа новата девојка.

За Соња пак, според она што го објавува на социјалните мрежи, нејзината експресија надворешно говори дека е среќна и исполнета, дотерана, насмеана, на убави места и со луѓе кои се запечатени во нејзиното срце.

Па така, на Инстаграм таа објави фотографија со ќерка си Софија, за која напиша коментар дека е нејзината прва љубов.

Поврзани

Најнови вести

Коментари