Во најавата за документарниот филм „Крека: Ловец на соништа“, Џони Деп покажа дека знае да пцуе, и тоа на чист српски јазик. И додека актерот пцуе и вели да одат да се напијат, оние кои стојат зад камерата се смеаат.

Имено, Деп го најавува документарниот филм во режија на Слободан Иветиќ во друштво на најпознатиот српски сценограф Миљен Крековиќ-Крека:

„Је*и га! Одиме да се напиеме“, вели Деп на српски.