Џејла Рамовиќ неодамна објавила песна и видео за нова песна, која за многу краток период го најде својот пат до срцата на слушателите.

Како што истакнува младата пејачка и победничка на Звезда Гранда, зад неа застанала целата екипа, која е заслужна за овој успех.

– Вредеше да се чека, песната ја препознав на прво слушање.  Многу ми се допадна, прекрасна песна е, и мило ми е што го најде патот до мојата публика – рече Џејла Рамовиќ и додаде како дошла до идејата спотот да се снима на Исланд:

– Мојот уметник, пријател и креативен директор кој го потпиша сето тоа учествуваше во создавањето на песната. Спотот го режираше Миомир Милиќ. Само неколку луѓе беа вклучени во целиот проект. Моите сестри дојдоа со нас на тоа патување, четворица го направија тоа видео – додава Џаила и вели дека Марија била меѓу првите што ја слушнала песната:

– Марија го виде спотот и ја слушна песната пред сите други. Кога го пофали спотот и ја слушна песната, сите се израдувавме и добивме амин од неа – заклучи Џаила за Гранд телевизија.