Десно е Драгана Мирковиќ, а лево е…?

Неодамна на Инстаграм на профилот „Естрадни фотки" се појави навистина несекојдневна фотографија на која заедно се Драгана Мирковиќ, Слаѓана Делибашиќ и нејзиниот тогашен партнер, а сега веќе поранешен сопруг Џоле Џогани.

Поврзани

Најнови вести

Коментари