Дејвид Гета и неговата избраничка Џесика Ледон се во топ форма. Музичарот и моделката својата љубов ја почнаа пред шест години, но таа и денес трае со ис жар.

На плажата во Мајами ги поажале вајаните тела, и не само тоа, туку за сето време буквално не можеле да се одлепат еден од друг.

Гета носел црвен шорц, а Ледон бикни во жолта нијанса, но она што им паднало во очи на сите се стомачните на диџејот кој има 53, а богами добро се држи.