Дали е ова вистинската причина за разводот на Емина?

Поднел барање за разводбрак, откако Емина се вратила во својот луксузен стан во Србија, кој е еден од најскапите во државата

Брачниот пар Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал неодамна објавија дека се разведуваат после 10 години зеднички живот, и од тогаш главно прашање на љубопитната јавност е – зошто.

Еден урски магазин тврди дека дошол до вистинскиот одговор: во прашање се парите. Имено, како што наведуваат, Емина со години трошела поголема сума пари на реновирање на семејната куќа во Нови Пазар, а цифрата воопшто не е наивна. Спрема нивна информација, Емина последен пат потрошила 500.000 евра, каде што во куќата направила спа, големо игралиште за децата и базен.

Сопругот повеќе неможел да го поднесе трошењето на позавидна сума пари, затоа и поднел барање за разводбрак, откако Емина се вратила во својот луксузен стан во Србија, за кој се наведува дека еден од најскапите во државата и дека вреди 10 пати повеќе од останатите недвижности во Нови Пазар.

Поврзани

Најнови вести

Коментари