Водителката Сузана Манчиќ е во брак со грчкиот бизнисмен, а сега открила детали од нивниот однос истакнувајќи дека кога би живееле заедно очите би си ги ваделе еден на друг.

Имено, нивниот однос од самиот почеток ја интригира јавноста, иако многумина мислат дека е премногу “слободен“.

– Ние 21 година сме така, не живееме заено. Да живееме заедно очите би си ги ваделе, искри ќе летаат, но и ќе најдеме начин да се смириме, се надевам – рекла Сузана Манчиќ истакнувајќи каде треба да биде границата:

– Треба да се ужива во љубовта додека убаво, кога ќе сватиш дека тоа не е тоа, треба да напуштиш таа врска…

– Бев во ситуација повторно да се вратам во истата врска, мислев дка ќе биде подобро, но не вреди. Тоа не функционира така. И тој е единствен човек со кого не зборувам. Тука човек прави грешка… – рекла Сузана.