Човек со најголем полов орган: Спиев со многу оскаровки

Џон Фалкон, човек со најголем полов орган на свет, тврди дека водел љубов со голем број познати личности од Холивуд.

Читириесет и седум годишниот Џон Фалкон вели дека обдареност од 34 см. должина на половиот орган – довела до љубовни врски со најголемите ѕвезди во Холивуд.

 

Tag-share and comment #Facts #jonahFalcon

A post shared by Godbless Chuma (MzeeWaMedia®) (@chuma_theblesstz) onOct 5, 2017 at 5:29am PDT

Фалкон е глумец и вели дека многу режисери на филмови се преплашени поради приказната за неговата масивна машкост, за да му дадат улога, но во исто време намамил многу славни личности во неговиот кревет.

"Тоа е хендикеп за мојата филмска кариера, бидејќи луѓето нема да ми дадат работа", вели тој и додава "Тоа е без врска, добивам само мали улоги. Можеби во Германија или Англија би помогнало во мојата кариера, но во Холивуд не".

Во разговор за британскиот "Сан", Фалкон, кој се изјаснува како бисексуалец, тврди дека спиел со многу познати личности вклучувајќи и оскаровци.

Очекувано, тој одбил да го открие нивниот идентитет.

Поврзани

Најнови вести

Коментари