Цеца за првенецот на Анастасија: Ако успее, успеала, ако не... (Видео)


Анастасија Ражнатовиќ неодамна најавила дека наскоро ќе ја објави својата прва песна, која носи назив "Совршен шар".

- Мораше да помине извесно време и да се создадат сите услови за објавување на мојата прва песна, пред се јас да бидам сигурна и дека сакам да се впуштам во она што со години го сакав.

- Горда сум што некои случувања од животот ги искористив и успеав да ги прточам во текст за песната "Совршен пар", а сега е на публиката да одлучи како им се бендисува. Јас сум нетрпелива – напишала Анастасија на Истаграм.

По повод првенецот на Анастасија, се огласила и нејзината мајка Цеца Ражнатовиќ, која јавно и упатила подршка

- Секој труд се исплати на крај. Ако успееш, си успеала, ако не успееш, не не успееш... таа е обазувана, млада е, убава, здрава девојка и ќе се најде некоја друга професија, но секогаш е битно да се обидеш, за утре да не се каеш а имаше голема можност нешто да направиш и по прашање на музиката – рекла Цеца.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари