Анастасија Ражнатовиќ на свадбата на Михајло Шаулиќ и Марина Велимировиќ се појави во костум на нејзината мајка Светлана Цеца Ражнатовиќ. Цеца овој комплет го носела во далечната 2007 година на снимањето на новогодишната програма на БН телевизија.

Пејачката тогаш настапувала заедно со своите колешки, меѓу кои биле и Мира Шкориќ, Нада Обриќ, Зорица Брунцлик, па дури и покојниот Шабан Шаулиќ.

Сакото и панталоните Цеца своевремено ги искомбинирала со црна кошула и чизми во истата боја, додека нејзината наследничка под сакото не носеше ништо, а на нозете имаше салонки во истата нијанса.

Да потсетиме, Анастасија и Цеца дојдоа заедно на свадбата на синот на Шабан Шаулиќ и изгледаа вака:

Mihajlo Šaulić, Svadba, Venčanje

Вака беше сега, а еве како изгледала Цеца во 2007: