Цеца Ражнатовиќ е позната како голем верник. И годинава ги држеше велигденските пости и денеска како што е редот се причести во храмот Св.Сава.

До неа беше момчето Богдан кој и е голема поддршка, а секако и малиот Жељко, ќерка и, сестра и.