Цеца прозборе за покојниот Аркан! Договорете се дали Жељко беше мало глувче или страв и трепет...

Цеца Ражнатовиќ прозборела за покојниот сопруг Жељко Ражнатовиќ.

Пеачката рекла дека за Аркан се пишува се и сешто, и луѓето да се решат кој и каков бил нејзиниот покоен сопруг.

"Јас последните седум дена само демантирам лажни написи, врзани за Вељко и сега овие исинуации. За покојниот Жељко, луѓе јас читам се и сешто. На крај реков – луѓе договорите се , дали тој човек бил страв и трепет или мало глувче кое го шамарале, го тегнеле за уши, го тепале... Луѓе престанете да пласирате глупости. Оставете го човекот да почива во мир, рекла Цеца и додала:

"Бидејќи таткому бил војно лице, бил пуковник во авијација, роден е во Брежице во Словенија, а мајкаму од Приштина. Па праќав извод на родени, посмртница, да докажувам . Зошто да се срамоти стара жена (мајката на Жељко) која ништо не згрешила, порачала Цеца во една тв емисија.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари