Светлана Цеца Ражнатовиќ многу работи, но знае и да ужива, тоа го покажала како се подготвува за Нова година и како ќе изгледа нејзината декорација во налудата ноќ.

Пејачката овој викенд отпатувала за Шветска за настап, и таму одлучила малку да прошета и по продавниците со скапоцени украси. Нема сомневање дека Ражнатовиќ одлучила да изнакупи украси и дека оваа година нејзината елка и украсите во куќата ќе бидат едни од најскапите.

Таа снимила една продавница со украси, а нејзините следбеници останале без здив и чекаат да ја видат накитена елката на Цеца.