Цеца ја прозвале за едно болно дете во Бор: Еве како им затворила уста на хејтерите

Околу настапот на Цеца Ражнатовиќ за дочен на Нова година во Бор се кренала голема врева.

Организаторите за нејзиниот настап, челниците на општина Бор се прозивани и прашани зошто парите наменети за Цеца не ги даваат за лечење на едно болно дтете во Бор.

Исто прашање добила кога еден следбеник на Инстаграм ја прашал:

"Што не помогнете тогаш на тоа болно дете од Бор за кое се зборува. За сите да имаат убава емоција", пишува во коментарот

Цеца на ова не останала нема, со што веднаш стигнал нејзиниот одговор со што на хејтерите им ја затнала устата.

"Кој рече дека нема? Само без нервоза", порачала пеачката испраќајки бакнеж.

Поврзани

Најнови вести

Коментари