Бугарката Глорија ја препеа „Едно име имаме“ па Македонија ја замени со Бугарија (ВИДЕО)

Пејачката Глорија ја препеа македонската песна со патриотска содржина „Едно име имаме", а сега новосоздадена песна со патриотска содржина за нашиот источен сосед, пишува биографија во која открива дека сакала само тројца мажи во животот и дека сигурно се разминала со принцот на бел коњ.

- „Една вера имаме, еден живот имаме. Б'лгарија цела да е, секој да ја знае! Ако некој рече дека Б'лгарија е мала, има уште 8 дела за да биде цела!!?" – пее Глорија во својата верзија.

Каде и да одиш, каде и да одиш, не се срами не се плаши Блгарин да си, пее Глорија

Поврзани

Најнови вести

Коментари