СЕ РАЗВЕДУВААТ ОД ПРВИОТ ДЕН ВО БРАК

Брена прозбори за разводот со Боба

Лепа Брена неодамна наполни 57 години, а на 7 декември со нејзиниот сопруг Слободан Боба Живојиновиќ полнат 26 години брак.

Уште од почетокот на нивниот заеднички живот, во медиумите се пласираат вести дека Брена и Боба се разведуваат. Пред некое време во медиумите кружеа гласини дека Боба физички ја малтретирал Брена, а по ново објавената фока на Инстаграм на која Брена напиша дел од своја песна, повторно почнаа да кружат гласини дека нивниот брак се распаѓа.

Брена прозбори за Боба и шпекулациите дека се разведуваат:

„Тоа се платени приказни. Бракот за мене е света оаза на мир и најдобар пријател на животот. Само покрај вистински маж можете да бидете вистинска жена. Боба е креатор на нашите приватни и работни животи. Задоволство е да бидете покрај таков човек и да го следите.Од почетокот бевме зафатени во своите професии и работевме она во што сме најдобри, изјави Брена и истакна дека секоја годишнина од нивниот брак ја одбелжуваат на посебен начин.

Поврзани

Најнови вести

Коментари