Моделката Наому Кемпбел на 18 стана мајка во 50. година од животот, а сега прв пат се огласи на тема мајчинство.  Таа на Инстаграм објави фотографија на која позита во бел фстан покрај многу букети со цвеќе, а под неа напишала и емотивна порака.

– Никогаш не сум почувствувала олку љубов како во последните неколку недели. Толку сум благодарна на љубовта која и ја пренесовте на мојата ќерка. Ви благодарам на топлите пораки поддршка и желбите. И покрај тешката година која сите ја имавме, имаше и толку благослови за кои, пред се, сум благодарна. Со помош на божјата милост, ние гледаме светло на крајот од тунелот. Љубовта, упорноста и силата издржуваат се, напишала Наоми.