Без шминка непрепознатлива! Овие трикови не ги знаат професионалците (видео)

 "сценската шминка за секој ден"

Оваа жена е толку многу вешта поради нејзе нема да верувате на своите очи! Некогаш контурисањето била моќна тајна на светските шминкери, сега и тоа како зема замав "сценската шминка за секој ден"

Снимката на девојката ја запали Кина и светот стана вирална, а нејзиниот лик со и без неа апсолутно не е ист!

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари