Бени и Тоше во Куманово

Вечерва, од 20 часот Бени Шаќири и Тоше Проески ќе настапат на плоштадот во Куманово, по повод 60 години од ослободувањето на овој град. Нивните настапи ќе траат по еден час, во кои ќе ги изведат нивните најголеми хитови. (Ва.Ѓ.)

Поврзани

Најнови вести

Коментари