Пејачката Ана Бекута не се откажала од настап и покрај тоа што нејзиниот партнер Милутин Мркоњиќ е во тешка состојба.

Имено, Анастасија Ражнатовиќ снимила моменти од забавата, додека Бекута пеела и покажала колку е професионална. Ражнатовиќ уживала во хитовите на постарата колешка додека се забавувала со друштото, и се објавила на Инстаграм.

Инаку, партнерот на Ана Бекута, Милутин Мркоњиќ Мтко бил приклучен на вештачки плуќа а лекарите вложуваат големи напори да преживее.

Ова е само уште еден доказ колку Ана Бекута е професионалец бидејќи и во најтешките моменти во животот таа има сила да запее и да го развесели народот.