Пред толпата народ, премиерката Миа Мотли и ја честита на 33-годишната Ријана титулата национална хероина на Барбадос.

„Да продолжиш да блескаш како дијамант и да бидеш гордост на својот народ со твоите дела и постапки“, рече Матли Ријани, осврнувајќи се на нејзиниот хит сингл Diamonds од 2012 година.