Банда лоповска, капирате ли вие со кого ние имаме работа: Владо Георгиев една работа многу го изнервирала

Од почетокот на оваа година цената на горивата се покачува, па така и цената на дизел на некои пумпи достигнала и до 175 динари, иако курсот на динарот и инфлацијата мирува целосно.

На својот Твитер се побунил пеачот Владо Георгиев кој наводно на автопат, на една бензиска пумпа платил дизел 175 динари, како и тоа на друга каса паралелно истиот дизел, еден дипломат платил 76 динари без акцизи

Vlado Georgiev
✔@VladoGeorgiev

ČESTITAM VLADI REPUBLIKE SRBIJE

Upravo sam na autoputu na NIS pumpi platio diesel 175 dinara

Paralelno na drugoj kasi isti diesel je diplomata platio 76 dinara bez akcize

KAPIRATE LI VI S KIM IMAMO POSLA? Nečuvena banda, to svijet nije vidio. Banda lopovska. Strašno!
4:02 AM - Oct 14, 2018 • Nish, Republic of Serbia

4,988

1,194 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

Оваа негова изјава наиде на бројни негативни коментари, но и на подрша.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари