Момците од еден од најпопуларните бендови кај нас „Балкан бенд“ по подолго време се враќаат на сцената со нова песна. Поточно станува збор за ново ремек-дело за кое сме сигурни дека нема да ве остави рамнодушни.

Се работи за тема која буквално ќе ја слушаат од 7 до 77 години. „Железните пари бабини“ е насловот на темата за која направија и спот. Истата премиерно ќе биде прикажана во недела, во 18 часот на Јутјуб каналот на „Балкан бенд“.

Ова е најавата, погледнете и проценете како ќе изгледа целиот производ: