Баба од 68 години во шоу почнала да се соблекува, во шок и жирито и публиката... ! (Видео)

Со што оваа 68 годишна баба сакала да ги остави без здив

Честопати настапите во натпреварувачкото шоу "Јас имам талент" не засмејуваат, но има и оние кои не воодушевуваат. Тука секој покажува по некој талент, од пеење, играње, акробации до магии.

Меѓутоа, со што оваа 68 годишна баба сакала да ги остави без здив. Песеудите сами, а ние ви гарантираме дека ќе плачите од смеа ...

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари