Ауууу... Карлеуша со чизми од 8.000 евра и плус...

Јелена Карлеуша отсекогаш важела за жена без влакна на јазикот, која се фали со своите успеси. Таа има парчиња облека и чевли кои чинат вртоглава сума на пари.

Само еден пар нејзини чизми чинат 8.000 евра, само едно парче накит чини 100 евра, додека корсетите кои ги носи Карлеуша чинат околу 200 евра.

Еден нејзин пар наочари чини повеќе од 600 евра, каишот и чини 380 евра, а кожни чизми и чинат 2.000 евра.

Една алка и чини 10.000 евра.

Поврзани

Најнови вести

Коментари