Анастасија Ражнатовиќ во издание, во кое малкумина ја препознаваат (фото)

Додека Светлана Цеца Ражнатовиќ неодамна ја осветли косата, младата Анастасија не размислува.

Дама која овие денови го привлече вниманието во регионот со својот првенец, не крие дека цел живот била под будното око на јавноста. Покрај сите бенифити кои популарноста ги носи, Анастасија Ражнатовиќ ја почуствувала и другата, темна страна, со која се борат сите деца на познатите.

Иако многумина забележуваат доста сличности помеѓу Анастасија и Светлана Ражнатовиќ, младата пеачка од мајка и наследила убавина и не оспоруван, туку и ненадминат стил. Маѓутоа макумина го паметата нејзиниот период на експериментирање.

Имено, непосредно пред да се актуелизира тогашната популарна омбре фризура, Анастасија кратко се испробала и како плавуша.

Малку поинаков стил од оној на кои сме навиканати базиран на плави локни, Анастасија ја ставија во центар на внимание. бидејќи во тој период се уште лутала по сопствен стил.

Младата Анастасија многу брзо се откажала од плава коса, кои малкумина можат да ја замислат со таква фризура.

Додека Светлана Цеца Ражнатовиќ неодамна ја осветли косата, младата Анастасија не размислува.

Дама која овие денови го привлече вниманието во регионот со својот првенец, не крие дека цел живот била под будното око на јавноста. Покрај сите бенифити кои популарноста ги носи, Анастасија Ражнатовиќ ја почуствувала и другата, темна страна, со која се борат сите деца на познатите.

Иако многумина забележуваат доста сличности помеѓу Анастасија и Светлана Ражнатовиќ, младата пеачка од мајка и наследила убавина и не оспоруван, туку и ненадминат стил. Маѓутоа макумина го паметата нејзиниот период на експериментирање.

Имено, непосредно пред да се актуелизира тогашната популарна омбре фризура, Анастасија кратко се испробала и како плавуша.

Малку поинаков стил од оној на кои сме навиканати базиран на плави локни, Анастасија ја ставија во центар на внимание. бидејќи во тој период се уште лутала по сопствен стил.

Младата Анастасија многу брзо се откажала од плава коса, кои малкумина можат да ја замислат со таква фризура.

Поврзани

Најнови вести

Коментари