Гвинет Палтроу:

Аналниот секс треба да се наоѓа на репертоарот на секоја спална соба!

Познатата холивудска актерка Гвинет Палтроу објавила детално упатство за постигнување на сексуално задоволство...

Познатата холивудска актерка Гвинет Палтроу објавила детално упатство за постигнување на сексуално задоволство...

Холивудската актерка Гвинет Палтроу им давала совети на многу жени за нивните најинтимни прашања. Сега, таа одлучила да проговори на темата анален секс.

На својот сајт „Goop", каде што отворено пишува за овие теми, ги израдувала своите читателки со својот нов текст, како и со слободниот пристап кон оваа тема.

Како што вели, ако ви се допаѓа аналниот секс, дефинитивно не сте осамени...

На почетокот беше шокантно, потоа го доби своето културолошко значење, а сега е практично стандард и на дневниот репертоар на секоја спална соба", напишала актерката.

Гвинет во својот текст зборува за тоа како да го заштите своето здравје, ако се одлучите за анален секс, а особено внимание обрнала на темата сексуално образование на младите.

Со децата треба да се поразговара што порано, бидејќи децата токму поради недостатокот на образование се лишени од основните компоненти кои можат да им помогнат при стапувањето во сексуалните односи, но и мастурбацијата. Ако аналниот секс се претстави како нормална форма на сексуално задоволство, нема да постои причина поради која ќе им се создаваат предрасуди на децата околу овој вид на секс."

Холивудската актерка воедно дала и практичен совет како да ви биде подобро извршувањето на аналниот секс.

Таа порачува истовремено да го стимулирате и клиторисот, за да постигнете сексуално задоволство за време на аналниот секс.

Поврзани

Најнови вести

Коментари