Анаконда - чудовиште од змија која досега не е видено!


Анаконда - најголемата змија во светот пронајдена во Африка.

Од неа загинаале 257 луѓе и 2325 животни. Долга 134 метри и тешка 2067 килограми.

На кралските британски војници во Африка им биле потребни 37 дена да ја убијат.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари