Актерката од Карасевда невеста – ова е нејзиниот сопруг

Иако по професија е дипломиран биолог, таа случајно влегува во филмската индустрија.

Нејзиното име е Хазал Филиз Кучукосе и е родена во 1988, а неколку години по завршувањето на високото образование, еден филмски режисер случајно ја забележува на социјалните мрежи и и нуди да почне да учи глума.

Ја нарекуваат турската Кетрин Зета Џонс

Поврзани

Најнови вести

Коментари