Ѓорѓе Давид (56) со години ужива во љубовта со Ана, со која има ќерка, но парот не живее на иста адреса.

Како што вели рокерот, „на лудак како него му треба личен простор“.

– Ми се допаѓа што сите мислат дека имам жена, а Ана е всушност моја девојка. Ако сакав да имам жена, да ми пере и готви, ќе земев куќна помошничка, вака уживаме во нашите заеднички моменти, вели тој.

Како што додаде  да се ​​има девојка на оваа возраст е привилегија и сон на секој маж, а таа многу ја разбира неговата работа и е многу интелигентна личност, сигурна во себе, затоа што само така може да влезе во приказна како што рече со лудак како него.

– Како старец, добив дете и не можете да смените старец. Во овој бизнис во кој се гледам дека сум добар кон детето и кон својата Ана, морам да имам простор за себе и за својата креативност, рече пејачот.

Тој додаде дека обврските околу бендот, Ѕвездите на гранд и се останато многу бара и тоа е причината поради кој му треба „простор“.

– Треба да бидете над просекот на сите полиња, тоа предизвикува огромна одговорност и морам да го имам тој момент да се опуштам, заклучи пејачот