Пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ се разболела, поради што не присуствувала на снимање на новата емисија “Ѕвездите на Град“.

Нејзе ќе ја заменува Ивана Петерс, која е помошник на Цеца во подготовка на нејзините кандидати за наредниот круг.

Од продукцијата на “Гранд“ кажано е дека Цеца настинала и дека многу ја болело грлото со што го изгубила гласот.

– Цеца навистина неможеше да дојде на снимање. Многу е настината, дури и гласот го загубила а додека не се опорави, на нејзино место ќе биде Ивана Петерс – рекле челниците на продукцијата за “Блиц“

Инаку, Цеца од емисија во емисија ја одушевува својата публика со своите коментари во “Ѕвездите на Гранд, а гледачите ја фалат поради тоа што на кандидатите им дава целосна подршка како и разбирање за нив.