Многу пријатели го напустиле

Братот на Жељко Јоксимовиќ, глумец, Саша Јоксимовиќ се огласил на социјалните мрежи и открил зошто многу пријатели го напуштиле.

На публиката познат како Максим од популарната серија “Игра на судбината“, глумецот не штедел зборови, и порачал слено:

– Повеќе сум на гробишта, отколку во кафана. Вероватно и вие. Да бидеме одговорни, да се чуваме. Вакцинација – да! Љубов – да! Живот- да! Благодарам на луѓето кои ме следеа поради тоа што имам мислење на одговорност. Со некои јадев, пиев… – напишал Саша во објава на социјалната мрежа Инстаграм.