Водителката Лила Филиповска која важи за едно од најпознатите ТВ лица во Македонија денеска го прослави својот 50 роденден.

Забавата за јубилејниот роденден на Лила беше во Дион во мал круг на пријатели каде присуствуваше и нејзиниот син Филип.

За  добро расположение на гостите се погрижи пејачот Џони, долгогодишен пријател на водителката.

Лила блескаше за својот роденден, а ќе се согласите дека изгледа како да не старее. Од ден на ден е се поубава, а на нејзиниот изглед може да и позавидат многу помлади девојки.

Моментот на вечерта беше кога Лила се фати за микрофон и запеа на сопствениот роденден.