Марија Шерифовиќ ги изненадила сите, кога открила дека сакала да ја напушти работата.
Таа интензивно размислувала да го напушти снимањето за Јутјуб каналот кој го отворила минатата година.

Имено од есента – минатата година има свој Јутјуб канал, на кој поставува видео и од кој заработува, покрај примарното занимање, пеење.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Сакав да откажам од се, но одлучив тоа да не го направам. Кога и да сакам нешто да споделам на таков начин со луѓето, ќе снимам, ќе го ставам, зошто да не. Малку забавив во последно време – рекла таа, а на прашање дали мисле дка Цеца и Вики сега во “Ѕвездите на Гранд“ ќе формираат “клан“, дговорила:

– Нека направат, ако…