На социјалната мрежа Твитер се појави снимка која набрзо станала вирална и ги насмеала сите.

На снимката се гледа баба која прима вакцина.

Штом докторката и се доближила со вакцината и иглата, почнала да се дере.

Две медицински сестри ја држат дотичната баба за раце за третата да може да ја вакцинираат, сите три слатко се изнасеале на целата таа ситуација.