Цеца и Аркан носеле најексклузивни парчиња облека кога и да се појавеле во јавноста.

Убиството на Жељко Ражнатовиќ Аркан и денес е голема мистерија, а многу години подоцна и понатаму се зборува за животот на командантот на Српската доброволна гарда и брак отсо пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ.

На сите добро им е познато дека Цеца и Жељко своевремено диктирале модни трендови, па така на социјалната мрежа Твитер почнала да се врти нивна фотографија која предизвикала големо внимание.

На оваа фотографија Цеца и Жељко облечени се по последна модна линија, а коментарите на сметка на нивниот изглед само се нижеле.

Во продолжение на текстот можете да погледате само една од фотографиите кои го покажуваат стилот на Цеца и Жељко: