Бвши задругар Лепи Миќа накусо ги опишал сите реалити учесници и дал одговор со кој ја заинтригирал јавноста.

Миќа почнал од Ненад Алексиќ Ша, за кого нема убаво мислење.

“Наивен, ненормаленм лекомислен и многу лесен на пари“, рекол Миќа, надоврзувајќи се на неговата девојка Тара Симов:

“Безобразна, дрска, ненормална, во дното на душата е несреќна, незадоволна и полна со комплекси“.

Надица Зељковиќ однела победа во реалити, со што Миќа ја опишал, а потоа и нејзината ќерка Кија Коцкар, која исто така била победничка.

“Мудра, снаодлива и безобразна“, истакнал Миќа за Надица, додека за Кија кусо порачал:

“Расипана како шуплив заб“.

Миќа признал дека Фран Пујас е изгубен и дека му треба само “травиште“, додека Сања Станковиќ ја нарекол “неинтелегентна“. За Луна кусо рекол дека е наивна, а за Слоба Радановиќ следно:

“Суров, но за некои работи реален, а во некои погубен во времето и просторот“.