Урнебесна имитација на Светлана Цеца Ражнатовиќ

Апсолутен хит на ТикТок е двојниичката на Цеца Ражнатовиќ.

Во прашање е корисничка драганаааа1, која успеала целосно да ја симне мимиката на српската пејачка
Прегледите се огромни бидејќи таа и во ликот потсетува на Цеца.

Тиктокерката во своите клипови пушта снимки од емисии во кои била гостинка пејачката па така ја слушаме и приказна на Цеца за владиката и крстот, односно како се шокирала кога слушнала дека треба да пее “дидуле“

“Ги повикав Анастасија и Вељко да ги прашам за дидуле“.