Анастасија Ражнатовиќ штом се вратила од егзотичното Мексико веднаш тргнала да “шара“ по Белград.

Пејачката открила како поминала на одмор…

– Беше супер, ги наполнив батериите и подготвена сум за работа – кусо порачала Ражнатовиќ, а на прашање дали е подготвена да стане мајка бидејќи одлично се снашла како тетка рекла:

“Сеуште не сум подготвена, сакам уште малку да уживам во девојачкиот живот, сеуште не сум подготвена за мајчинство“, рекла пејачката.