Дара со своето момче се возеа низ пустина, па сакаше да се пофали пред фановите.  Позираше во кратки кратки панталони, со едната нога испружена, а делот околу коленото боде очи.

Изгледа дека Дара Бубамара не сака да се откаже од филтрите и Фотошоп затоа не е изненадувачки што нејзините нови фотографии привлекоа големо внимание поради тоа.

Очигледно е дека е искривен делот околу нејзиното колено, но не е јасно како пејачката успеала да го стори тоа или барем не видела дека нешто не е во ред со тој дел.

„Жено, што направи со ногата?“, „Навистина претеруваш“, „Ајде престани со фотошопирање на сликите, те молам“, „Ја искривив пустината“, се само некои од многуте коментари.