Пејачката фатена во непријатна ситуација, гледачите во шок.

Поп ѕвездата Наташа Беквалац иако е позната личност живее како цел нормален свет.

Толку нормално живее што и се случува да направи непримерна работа во јавност.

“Папарацо лов“ ја следел пејачката додека со ќерката купувала во еден трговски центар.

Кога излегла од продавница ја вовлекла раката во панталоните а што точно правела просудете сами…