Неда Украден примила вакцина против корона вирус, а после тоа се огласила на својот Инстаграм каде што ги известила своите следбеници укажувајќи на бенифитот од вакцината.

– Вакцинацијата заврши. Браво за совршената организација. Луѓето, сестрите, администрацијата… П.С. ништо не боли – напишала Неда Украден.

Веднаш после тоа следеле лавина коментари под сликата, додека поединци изразиле незадоволство поради она што го поставила.

“Јас мислев дека вие сте паметна жена“, гласел еден коментар, на што пејачката веднаш и возвратила:

“Ма, бидими ти мене паметна жена“.