Холивуд денес бруи за Ријана, иако симпатизерите кренале раце од надежта дека наскоро би слушнале било каква нова песна, и покрај повремените наговестувања на пејачката на таа тема, со обзир на тоа дека направила петгодишна пауза кога станува збор за музика.

Иако таа во спофрадични интервјуа зборувала за тоа како го поминува времето во студио, и дека работи на нешто посебно, од 2016 година, поточно од албумот Анти, фановите на пејачката од Барбадос не добиле нова музика.

Одговорот највероватно лежи во тоа што Ријана се посветила на козметички линии, облека и акцесоари, како и фактот колку добро да заработува од музика, во индустрија за убавина сепак лежи поголема заработувачка.

Како што пренесува Форбс, само нејзината линија за алишта моментално вреди милијарда долари.